Få råd til tandlægebesøg

Få råd til tandlægebesøg

16. januar 2019 Slået fra Af [email protected]

Syntes du også det er meget dyrt at gå at gå til tandlæge, det kan hurtigt løbe op i flere tusind kroner. Det er ikke alle der har råd at tage til tandlæge hvert halve år, derfor er der mange der går rundt med tandpine og tænder der er slidte. Jeg vil her komme med hvad du kan gøre for at få råd til tandlægebesøg. På den måde undgår du tandpine eller at dine tænder går i stykker, fordi du ikke kan overskue regningen fra din tandlæge.

Hvad du selv skal gøre

Du kan selv starte med at kontakte din tandlæge for at få lavet et tandtjek, for at se om der egentlig er brug for at du får lavet dine tænder, eller om der er brug for en stor behandling fordi dine tænder er fulde af huller. På samme tid skal du have lavet et overslag for at få en pris, på hvor meget det kommer til at koste dig. Muligvis få arrangeret en afdragsordning, hvis dette ikke er muligt, er der stadig gode råd til, hvordan du får det betalt.
Når du kommer hjem, skal du sætte dig ned og få et overblik over dit budget, for at se om du selv har råd til at betale din regning, dette kan dog være svært hvis du er studerende eller har en lav indkomst med høje faste regninger. Du skal finde ud af hvor mange penge du har, efter dine faste udgifter er betalt hver måned, når du har lagt penge til side til mad.

Hvis tandlægen siger nej

Hvis tandlægen siger nej til en afdragsordning kan det være svært at få råd til en regning på flere tusind kroner, fordi det løber et besøg ved din tandlæge hurtigt op i. Når du har fundet ud af om du bare har et par hundrede kroner til dig selv, når dine regninger er blevet betalt. Så kan du tage et kviklån, hvor du kan vælge en længere løbetid. Dette kan hjælpe dig med at betale dit tandlægebesøg, så du undgår at dine tænder bliver mere ødelagte.

Hvad er et kviklån

Mange tror at kviklån er en dårlig ting, mens andre har gode erfaringer med dem. Det kan variere fra person til person om, hvad deres erfaring er med kviklån. De fleste der taler dårligt om dem er ofte dem, som ikke har betalt deres regninger til tiden og er endt i RKI. Men kort fortalt er et kviklån et lån du optager online, enten via din mobil eller computer. Du skal kun indtaste nogle oplysninger omkring dig selv, så finder deres system automatisk resten af de ting de skal have. Inden der er gået to timer, og alting er gået igennem. Så vil du have modtaget pengene på din konto, dog kan du også risikere at blive afvist til et kviklån, hvis du er registreret i RKI som dårlig betaler.